Jumaat, 25 April 2014

Customer berjaya mengandung!

Nampak macam merepek aje tajuk entry. Tapi rasa happy betul, sebelum ni baca testimoni dealer Shaklee lain yang ada customer mengandung.  Tapi saya pun tak jual set kesuburan sangat, lebih kepada set breastfeeding,  ibu mengandung dengan berpantang aje.

Customer ni kawan saya jugak,  6 tahun kahwin tapi belum rezeki. Saya suggest dia ikhtiar dengan set kesuburan Shaklee.  Alhamdulillah,  masa nak masuk botol ke 3 GLA ada rezeki dia.

Tapi bukan dia aje ikhtiar,  saya pun rajin semacam jugak time tu cari tips dan mengkaji pasal kesuburan ni. Insya'Allah nak buat satu ebook nanti.

Ramai yang contact say nak tanya macam mana nak kira tarikh subur, dulu  tolong juga walaupun diaorg ni bukan nak beli produk Shaklee pun. Tapi lama2 dah ramai sgt, dah tak sempat nak tolong. Terpaksa la saya buat rules, saya akan tolong kira kalau diaorg beli set kesuburan Shaklee dengan kedaivitamin.com. Bukan berkira, tapi akak bz dik, nak kira tu lama jugak dik oii. Lagipun customer saya bising dah, apa keistimewaan diaorg sebagai customer kalau semua org boleh dapat konsultasi percuma. Alamak!!
Hati customer mesti mau jaga maa..

Kalau ada yang berminat nak dapatkan set kesuburan Shaklee dan konsultasi percuma (dgn pembelian tau syg2 semua), boleh contact akak di 0126614658 (Nia) atau boleh check di kedaivitamin.com.

Tiada ulasan: