Ahad, 15 Disember 2013

Kenduri Kahwin @ Blue Wave Hotel

Hari ni ada jemputan perkahwinan di Blue Wave. Tapi limited seats, maka Diha & Zafri terpaksa la dieksport. Bila sampai sampai sana memang kami bersyukur tak bawak budak berdua ni.

Tak cukup kawasan untuk diaorg nak berlari. Zafri pun mesti tertekan kalau tak dilepaskan utk masa yang lama.

Overall, majlis perkahwinan ni sangat sweet.

Oohh...tambah sweet sebab aku pakai warna tema yang sama dengan family pengantin. Saudara mara pengantin pun pandang weird kat aku sebab diaorg tak kenal aku,...haha...

Apa majlis kahwin yang sweet bagi korang?

1 ulasan:

Eliss Mie berkata...

sweet kalau dapat makan bersama pengantin. keh keh keh