Selasa, 29 Oktober 2013

Pakar pun galak makan supplement



Sekarang pakar pun dah kata memang elok makan supplement. Apa tunggu lagi? Hehe..

Nak tau satu lagi reason kita elok makan supplement?
Nak nampak cergas dan muda!! Ketara betul gambar umur 69 tahun, nak kata mak dengan anak pun boleh (ok, itu over dah..hehe)
Tapi yang pastinya, bila makan supplement ni sebenarnya kita sedang top up keperluan nutrien kita yang tak dapat kita serap sepenuhnya dari pemakanan seharian. Kenapa tak dapat serap?
Makanan kita kan dimasak dan ini boleh menghilangkan sedikit kadar nutrien di dalamnya dan paling penting kita ni ada kemungkinan untuk makan, makanan rapu yang boleh menganggu penyerapan nutrien dalam badan. Di sebabkan itu kita perlu top up dengan supplement.

Di negara-negara maju, pengambilan supplement ni dah termasuk dalam melengkapkan pemakanan seimbang. Mereka dah lama sedar tentang kepentingan supplement dan masih belum terlambat untuk kita pun mengikut mereka. Perkara baik ni eloklah kita ikut kan? 

Nak cuba Shaklee? Ada pelbagai jenis supplement yang sesuai untuk ibu dan wanita.
Antaranya



Kalau ada masalah spesifik, contact aje, jangan malu-malu, takde penyakit yang takde penawar gitu!

Boleh contact

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)
SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658
FB : https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins
Email : kedai.vitamin@yahoo.com

Tiada ulasan: