Rabu, 30 Oktober 2013

Berpantang Secara Moden dengan Set Bersalin Shaklee

Kita dah selalu dengar berpantang secara tradisional kan? Apa kata kita 'explore' berpantang secara moden kali ni?

1) Bengkung 
Sekarang dah ada alternatif baru untuk bengkung, tak perlu ikat-ikat dah. Kalau nak ke tandas pun mudah sikit. Sesuai juga untuk ibu-ibu yang melalui czer.

2) Tungku

Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang berpantang sendiri. Walaubagaimana pun, perlu berhati-hati menggunakan tungku ini kerana terdapat laporan mengatakan ianya tak begitu selamat. 

3) Mengempiskan perut

4) Pilis

5) Set Berpantang

Kenapa Set Bersalin Shaklee dikatakan terbaik?

Ia mempunyai pelbagai fungsi untuk ibu berpantang!

1) Zinc - mempercepatkan pemulihan luka bersalin
Ini yang paling kritikal, kalau lambat pulih, kesian dekat si ibu. Nak bergerak pun susah, nak buang air pun ngilu aje, isyk!

2) Vitalea - meningkatkan pembentukan darah dan menjadikan ibu cergas dan bertenaga, ibu berpantang memang memerlukan banyak tenaga, lebih-lebih lagi untuk menguruskan bayi yang baru lahir.
Biasanya ibu berpantang ni sinonim dengan muka pucat kan? Letih lesu, tak bermaya semua kan? Ibu yang amalkan set ni masih nampak berseri dan glowing tau! Insya'Allah.

 3) Lecithin - Mengelakkan bengkak susu pada ibu dan membantu menyingkirkan lemak pada badan sekaligus mempercepatkan ibu untuk kembali langsing
Ini memang penting. Masa berpantang ni la paling mudah nak turunkan berat badan. Pergh! Memang cepat!
Ade bukti lagi! Customer ni memang excited sebab badan dia terus turun 10kg semasa berpantang. Tapi dia memang kawal pemakanan, bukan la control diet beria-ria, tapi ambil makanan berkhasiat + lecithin = memang superb la hasilnya!!

 4) ESP - Membekalkan protein dan membantu *meningkatkan penghasilan susu ibu 
 ESP memang sangat terkenal sebagai makanan kesihatan yang awesome!! Bukan setakat effect susu ibu,  kulit ibu pun jadi berseri-seri! Kenapa? Sebab kandungan protein yang tinggi menjadikan kulit lebih gebu,  menghilangkan parut dan meningkatkan keanjalan kulit. Pembekal tenaga ekstra untuk ibu juga, memang  sihat dan cergas!

5) B-Complex -Mempunyai de-stress effect bagi mengurangkan tekanan pada ibu berpantang
Ini terbukti secara saintifik, B-Complex memang mempunyai ciri-ciri meredakan tekanan dan membantu kesihatan saraf. 

 6) Vitamin C - Memulihkan kecantikan kulit dan rambut ibu
 Memainkan peranan dalam penyerapan optimum vitamin lain oleh tubuh badan dan sememangnya terkenal untuk kecantikan kulit. Ingat suntikan vitamin C yang popular tak lama dulu? Ini tak semahal itu, tetapi hasilnya tetap sama. Ibu-ibu berpantang tetap cun dan glowing dengan pipi pinkish gitu!

 7) Ostematrix - Membantu ibu mengatasi masalah sembelit dan membekalkan kalsium pada ibu 
Takde lagi menangis didalam toilet sebab sakit di bahagian jahitan semasa buang air besar. Kasihan ibu-ibu, sesetengahnya menghadapi sembelit, insya'Allah kandungan magnesium didalam ostematrix boleh membantu melancarkannya.

 8 ) Alfalfa - *milk booster untuk penghasilan susu ibu 
Tapi kena patuhi prosedur mengepam 3 jam sekali dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari ok. No demand, no supply..hehe. Pengambilan Alfalfa bergantung pada keadaan baby, kalau baby ada kuning dan menyusu dengan ibu, no..no..no..tunggu dulu ok.

Haa..boleh rujuk dulu semua testimoni ni (nama terpaksa dikaburkan untuk privasi)








Kenapa perlu beli Set Bersalin Shaklee dengan kami?


[✔] SISTEMATIK - Panduan untuk makan setiap vitamin akan diberikan

[✔] KONSULTASI PERCUMA - Sebarang masalah semasa pengambilan Set Bersalin ini boleh dirujuk 


semula kepada kami untuk penyelesaian. Ini yang paling penting dan sering terlepas pandang oleh pelanggan. 

Beli supplement bukan macam beli baju ya, anda masih perlu rujuk pada penjual walaupun lepas beli. Apa 

yang sering terjadi, penjual cuma menjual tanpa konsultasi, maka pelanggan mula mencari penjual seperti 

saya untuk rujukan. Puan-puan semua, apa kata terus beli dengan saya dan saya akan guide anda,bukankah 

itu lebih mudah?

[✔] HARGA MURAH - Anda akan mendapat 3 Set dalam harga 1 Set yang lengkap (jika memilih untuk 


membeli set premium). Hubungi untuk maklumat lanjut 

[✔] PILIHAN KOMBINASI - Terdapat pilihan kombinasi mengikut kesesuaian dan keperluan ibu-ibu

[✔] TIPS EKSKLUSIF - khas untuk pelanggan sahaja

[✔] GROUP EKSKLUSIF FB - Jemputan untuk menyertai group eksklusif kami



Hubungi cepat! Stok untuk produk Shaklee adalah terhad dan terlajak laris! Jangan tunggu sampai terlalu 

hampir dengan tarikh bersalin, takut susah nak dapatkan set lengkap nanti. 

Buat tempahan awal lebih selamat ;) 

NIA (SHAKLEE ID : 868863)

SMS/WHATSAPP/VIBER : 0126614658


EMAIL : kedai.vitamin@yahoo.com


PM : https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins


1 ulasan:

natasha berkata...

memang plan nak makan set berpantang shaklee tp tgh cari set jimat/trial pek je,awak ada jual ke?...btw,done follow awak..;)