Isnin, 9 September 2013

Promo hebat ESP Shaklee


1) Non-GMO

ESP Shaklee dihasilkan daripada soya non-GMO. Proses GMO adalah proses penghasilan yang menggunakan kaedah genetik dan bukan semulajadi. Penghasilan produk dengan kaedah GMO akan mendatangkan kesan tidak baik pada kesihatan manusia. Atas sebab ini Shaklee memastikan produk ESP adalah bebas dari soya GMO.

2)Sangat sesuai untuk pesakit kencing manis

ESP Shaklee sangat sesuai untuk pengidap kencing manis kerana ia mempunyai kadar indeks glisemiks yang rendah iaitu 39.

3) ESP Shaklee mencantikkan kulit

ESP Shaklee merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, merupakan agen anti-penuaan dan mengurangkan kesan parut. Hasilnya kulit lebih GEBU dan CANTIK!

5) ESP Shaklee bahaya pada kesihatan ?

Terdapat sesetengah pihak mula mengaitkan pengambilan soya dengan kesan buruk pada kesihatan. Secara ringkasnya, soya yang mendatangkan kesan buruk pada kesihatan itu ialah soya GMO dan BUKAN non-GMO soya seperti ESP Shaklee.

6) Adakah ESP Shaklee menggemukkan?

Tidak. Sekiranya ia diambil mengikut kadar yang dicadangkan. Secara asasnya, tiada makanan dalam dunia ini yang sesuai diambil secara berlebihan bukan?

7) ESP Shaklee untuk kesihatan

ESP Shaklee meningkatkan sistem imun dan boleh memperbaiki taraf kesihatan anda.

Siapa perlu ESP Shaklee?

a) IBU MENYUSU yang mahu menambahkan susu badan - tetapi harus diikuti dengan peraturan mengepam 3 jam sekali dan minum air sekurang-kurangnya 3L setiap hari dan memang benar, ESP insya'Allah akan membantu.

b) IBU MENYUSU YANG INGIN BERDIET - ia akan menjadikan ibu dapat bertahan untuk tempoh masa yang panjang. Ini menjadikan ESP Shaklee sesuai untuk diambil ketika ibu-ibu berpuasa.

c) WANITA YANG INGIN KULIT CANTIK - ESP Shaklee dapat membantu memperbaiki keadaan kulit menjadi lebih halus dan gebu serta menghilangkan parut jerawat pada muka

d) MEREKA YANG PERLU TENAGA TAMBAHAN untuk aktiviti sehari-hari - ESP Shaklee membekalkan tenaga berpanjangan, badan yang lebih sihat dan fokus yang lebih baik

Serta ramai lagi boleh mendapat faedahnya!...

Satu canister ESP Shaklee boleh tahan sehingga 1 bulan setengah dengan pengambilan 3 sudu sehari. 

Sila hubungi segera untuk TAWARAN ISTIMEWA Kedai Vitamin 

TERHAD untuk 50 pelanggan pertama sahaja!!

Nia (Shaklee ID : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 0126614658

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

Tiada ulasan: