Selasa, 2 Julai 2013

Result Lucky Draw Beg Comel

OK, seperti yang dijanjikan, ini peserta untuk lucky draw beg comel



3) Cikda

4) Eliss






Terima kasih untuk semua peserta, anda sememangnya awesome! 

Ok, keputusannya,...

Tahniah 3) Cikda!! Boleh emailkan nama, alamat dan no hp ke emelnia@gmail.com ya!

Kepada 8 orang lagi peserta, penyertaan anda semua akan dibawa ke lucky draw bulan Julai. 
Tapi, hadiah akan ditambah kalau peserta ramai, boleh tinggikan lagi kebarangkalian menang kan? ;)

Apa hadiah lucky draw Julai? Haa..insha'Allah akan diupdate. Sementara itu, entry lucky draw akan dijadikan sticky post lagi, yay!





8 ulasan:

W a n i e berkata...

alhamdulillah, tahniah CikDa.. ;)

Zuraidah Hasidin berkata...

hope bulan depan menang menang menang menang. amin. amin. amin. amin :)

Etty Selamat berkata...

Dibawa ke bulan depan.. yeay!

QueeN TerataI berkata...

ala.. terlepas sudah.. salam ziarah kembali...

ct rahani berkata...

tahniah kpd pemenang.. :)

Mizz ErMa berkata...

wah..lucky betul pemenang yang bertuah tu..insyaallah, kalo ada kesempatan nnti sy pon nk join lah..hehe

SyieraDahhari berkata...

tahniah Cik Da :)

Cikda berkata...

hahha.. cikda ke yang menang???? toleh kiri.toleh kanan..?? takde orng lain la yang nama cikda... hehehhehe

thanks Nia... cikda dah terima pun bungkusan hadiahnya semalam.. yipppieeee...