Rabu, 31 Julai 2013

LUCKY DRAW : BEG COMEL JULAI

STICKY POST : Boleh scroll ke bawah untuk entry terbaru ya

Lucky Draw kembali lagi. Kali ni untuk bulan Julai. Hadiahnya beg comel macam ni juga, tapi berlainan corak dari gambar (akan diupdate..huhu).

Tapi kali ni special sikit. Pemenang bukan akan dapat beg comel sahaja. 
Tapi, ada isi dalam beg comel tu nanti. 
Apa isinya nanti? Haa..hadiahnya dah ada, cuma akan diupdate semula nanti.
Tapi ada satu syarat aje perlu diikuti untuk dapatkan beg comel yang ada hadiah misteri didalamnya ni.




Ikuti langkah ini

1) Buat satu entry di blog anda (isi kandungan entry, cuma copy+paste saja di text di bawah)
2) Letakkan link entry tersebut pada ruangan komen di bawah ni (kalau boleh alamat email sekali, senang nak contact bila menang nanti ya)

Extra untuk dapatkan hadiah misteri sekali didalam beg comel 
3) Share link http://kedaivitamin.com/set-breastfeeding-shaklee/ atau http://kedaivitamin.com/set-bersalin-shaklee/ melalui twitter. Tapi perlu mention @nia303 dan letak #belogniabegcomel.

Text yang perlu di 'copy + paste' untuk entry blog

<START COPY>


Lawati untuk pelbagai info menarik mengenai :

1) Set Breastfeeding

2) Set Kesuburan

3) Set Kecantikan

4) Set Ibu Mengandung

5) Set Bersalin


<END COPY>

Pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah. 
Tapi, sekiranya banyak penyertaan, lebih lagi beg comel akan diberikan sebagai hadiah. 
Tak perlu jadi follower! Tak perlu sticky post! 
Cuma satu entry untuk menyertai.

PENTING!
1) Pastikan anda tinggalkan link entry tersebut pada ruangan komen dibawah.
2) Pastikan link yang di copy+paste boleh di klik dari blog anda.
3) Bagi penyertaan melalui twitter, pastikan anda masukkan mention @nia303 dan #belogniabegcomel
Itu saja!

Tarikh tutup : 31 Julai, 2013 @ 11.59pm

Nama-nama peserta untuk lucky draw bulan Julai setakat ini
3) Eliss

9 ulasan:

My Aisy berkata...

http://ourlovenlife.blogspot.com/2013/07/lucky-draw-beg-comel-julai.html

join jugak!!

SyieraDahhari berkata...

Assalamualaukum, saye peserta bulan Jun :)
Konpius nak kena wat entry baru tak, jadi saye buat juga entry untuk bulan Julai :)

http://thisforjoin.blogspot.com/2013/07/lucky-draw-beg-comel-julai.html

Anati Soki berkata...

rajin je join lucky draw haa.. hehehe.. goodluck!

Cik Nurul Siezuka berkata...

aloo comel beg tu.. kiut miut.. :)

NUNU EERA berkata...

in sha Allah kalo bkesempatan nnti nk join.. tggu sy ye.. :)

azizah :) berkata...

nak join tapi takde akaun twitter la kak..huhuhu

Aida Ismail berkata...

Good luck kepada yang join! :)

Fifi Nadhrah berkata...

gud luck pade yang join..

boni kacak berkata...

good luck kepada para peserta :)