Jumaat, 5 Julai 2013

IKEA Paper Shop

Kalau masuk IKEA, memang lama rasanya nak keluar sebab sibuk belek-belek barang. Tapi rasanya kalau masuk Paper  Shop IKEA ni, seharian tak keluar pun takpe kot.

Paper Shop ni ada menjual klip kertas, notebook, kotak, gift bag, ribbon,...macam-macam. Serius rambang mata dibuatnya!!














source

Tapi, buat masa sekarang, cuma ada di IKEA Eropah aje. Di Malaysia belum ada lagi, kalau ada, siap la! Hehe..


5 ulasan:

Eliss Mie berkata...

laa..ingatkan di malaysia tadi :p aku pun berapa kali jaa baru prgi ikea tu :p

Norlidawati Jaafar berkata...

ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

are_lin@yu berkata...

ayu xpnh lg masuk ikea ni.huhu..nmpk cntiik..

Liz berkata...

Hihihi. Ayat terakhir tu buat saya tergelak. Baru nak tanya, "sejak bila ada kat Ikea. Tak pernah nampak pun!".

Rupanya kat Eropah saja. Dah berangan nak pergi hujung minggu ni.

Cantik2.

Anati Soki berkata...

ahaha.
anat igt dah de di Malaysia
dah tempting je nk pegi.
heheheh
kita tunggu turn dia buka di malaysia plak