Sabtu, 13 Julai 2013

ESP Shaklee Yang Awesome!!

ESP Shaklee memang antara hot item untuk Shaklee. Ramai yang mengakui kelebihannya. Sesuai untuk semua tau ESP ni..:)

1) Ibu menyusu - ESP Shaklee membantu merangsang penghasilan susu ibu. Tapi kena pastikan kita patuh pada peraturan mengepam 3 jam sekali tu ok. Kalau ada sesiapa yang masih ragu-ragu dan terasa ini macam propa, boleh refer testimoni ini ya
Lagi pun, kalau untuk tambahkan penghasilan susu, ibu-ibu memang digalakkan untuk ambil minuman bersusu kan? Apa kata cuba minuman bersusu yang mengandungi 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral ni? Lebih tenaga untuk ibu, susu lemak berkrim untuk bayi.

2) Ibu berdiet
ESP Shaklee sesuai untuk ibu menyusu yang berdiet dan ia termasuk dalam Set Slimming Breastfeeding Shaklee. Ha, jangan ingat ibu menyusu tak boleh berdiet ya. ESP Shaklee ni ada indeks glisemik (G.I) yang rendah dan sesuai untuk orang berdiet. Bila G.I rendah, karbohidrat akan memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil bebaskan glukos perlahan-lahan dalam sistem badan. Ini satu kriteria penting untuk pengurangan berat badan.

3) Ibu bersalin
Protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan manusia. Ia juga merupakan komponen utama untuk hormon manusia. Ibu-ibu bersalin sangat memerlukan protein untuk pemulihan dan ini boleh didapati pada ESP Shaklee.

4) Tenaga Ekstra
ESP Shaklee membekalkan tenaga dengan segera dan berfungsi untuk menambah baikkan sistem imun. Jadi, ESP sangat baik untuk kekal bertenaga dan meningkatkan kesihatan.

5) Baik untuk kecantikan
ESP Shaklee ada mengandungi asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah dan organ. Sangat membantu untuk dapatkan kulit yang gebu dan menghilangkan parut pada muka. Nak nampak lagi cun? Cuba ESP :)

Harga retail ESP Shaklee ni RM150. Tapi boleh contact untuk tawaran istimewa ok :)

Hubungi sekarang!
NiA (Shaklee ID : 868863)
SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658
E-mail : kedai.vitamin@yahoo.com

P/S : Ada bonus dengan setiap pembelian : Resepi ESP dan cara buat masker ESP :)







Tiada ulasan: