Jumaat, 14 Jun 2013

The Lilac Box

Pernah dengar tentang Beauty Box? Ok, ada beberapa company yang offer beauty box ni. Konsepnya adalah, setiap bulan satu kotak akan dikeluarkan. Didalam kotak ni ada macam-macam produk kecantikan, biasanya produk baru. Kalau kita nak cuba macam-macam produk susah juga kan, sebab harga yang dijual di pasaran memang mahal. Jadi, beauty box ni lebih kepada product sampling.
Ok, ni salah satu syarikat yang keluarkan beauty box ni. The Lilac Box.
Dengan harga RM49.90, ini adalah produk-produk yang kita boleh dapat.
Kotak free! Boleh guna semula. Hehe..

OK, ni yang pertama kita akan nampak bila buka kotak ni.

Tadaaaa..macam-macam ada!

Ni produk pertama. Produk penjagaan rambut.

Macam balm untuk rambut gitu.

Ni paling best bau! Shower gel bau rose!

Sampel minyak wangi!

Penjagaan kulit

Ni pun sama, krim muka

Krim muka dan eye cream!

OK,kena buat product review nampaknya..hehe

Eh,..dah habis! huhu...

Kalau ada rezeki nak try beli beauty box lain pulak lepas ni, stay tune ok :)
Kalau berminat nak membeli boleh ke sini
Rasanya nak jadikan box ni sebagai hadiah tambahan untuk lucky draw ni
Kalau ada lebih dari 30 penyertaan, Lilacbox ni akan jadi hadiah tambahan yer:)

Pada yang belum join, elok le join..hadiah best tuuu!!



1 ulasan:

Mizz ErMa berkata...

wah, byk jgk barang2 dlam box nie ek..mmg berbaloi2 lah..hehe