Ahad, 30 Jun 2013

LUCKY DRAW : BEG COMEL

STICKY POST : Boleh scroll ke bawah untuk entry terbaru ya

Berminat nak dapatkan beg comel ini?? 
Handmade ni, kalau nak beli dalam RM60 juga rasanya.

Mudah aje nak dapatkannya secara PERCUMA!


Ikuti langkah ini

1) Buat satu entry di blog anda (isi kandungan entry, cuma copy+paste saja di text di bawah)
2) Letakkan link entry tersebut pada ruangan komen di bawah ni (kalau boleh alamat email sekali, senang nak contact bila menang nanti ya)

Text yang perlu di 'copy + paste'

<START COPY>


Lawati untuk pelbagai info menarik mengenai :

1) Set Breastfeeding

2) Set Kesuburan

3) Set Kecantikan

4) Set Ibu Mengandung

5) Set Bersalin

Info lucky draw : http://www.belognia.com/2013/06/lucky-draw-contest.html

<END COPY>

Pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah. 
Tapi, sekiranya banyak penyertaan, lebih lagi beg comel akan diberikan sebagai hadiah. 
Tak perlu jadi follower! Tak perlu sticky post! 
Cuma satu entry untuk menyertai.

PENTING!
1) Pastikan anda tinggalkan link entry tersebut pada ruangan komen dibawah.
2) Pastikan link yang di copy+paste boleh di klik dari blog anda.
Itu saja!

Tarikh tutup : 30 Jun, 2013 @ 11.59pm

15 ulasan:

MaMa Rey berkata...

comel lah beg ni..pandai buat..:)

yOn nOy berkata...

Salam tuan blog..
Nak try giveaway awak...
yna_1276@yahoo.com

http://izzfamilystory.blogspot.com/2013/06/giveaway-lucky-draw-beg-comel.html

W a n i e berkata...

Salam kak Nia, here my entry link. ;)

http://wanie10.blogspot.com/2013/06/lucky-draw-beg-comel.html

my email : alisyaasofia@gmail.com.

Cikda berkata...

salam nia.. cikda nak try.. hehehehe.. betulke mcm yg cikda buat kat blog cikda tu..??? :)

pssttt 1st time cuba ni tau..

Cikda berkata...

ok, linknya : http://bertahtadihati.blogspot.com/2013/06/jom-beli.html

aci?

Eliss Mie berkata...

count me in

http://mieeliss.blogspot.com/2013/06/menangi-beg-comel-lucky-draw.html

Mizz ErMa berkata...

wah, comel2..insyaallah, ada masa nanti sy join yer..mana la tau kan ada rezeki..hehe

Etty Selamat berkata...

Nak join!! hehehe

http://ettyselamat.blogspot.com/2013/06/lucky-draw-beg-comel.html

kalau ada yang salah2 ke bagitahu taw! hehehe

SyieraDahhari berkata...

assalamualaikum, syiera join ye :)
http://thisforjoin.blogspot.com/2013/06/lucky-draw-beg-comel.html

dah like page fb & follow blog juge :)

Zuraidah Hasidin berkata...

saya dah join :) hope i'm the lucky one :) email : zuraidahakmalziyad@gmail.com http://zuraidahhasidin.blogspot.com/2013/06/lucky-draw-beg-comel.html

MaMa Rey berkata...

singgah berkunjung balas di sini..:)

H.I.M berkata...

kenapa tarikh posting 30june?
arini baru 24 june..

Qhaifa Nur berkata...

memang comel...berkenan pula
ziarah sini...

zarena heeney berkata...

ok ena dah join :)

http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/06/lucky-draw-beg-comel.html

adianiez AIDA berkata...

http://adianiez.blogspot.com/2013/06/lucky-draw-beg-comel.html

ok tak entry aida tu :-)
nak sgt beg comel tu...