Ahad, 12 Mei 2013

Vivix : Petua Kecantikan untuk awet muda


Sepanjang jadi Sales Distributor Shaklee, aku belum pernah lagi promote produk bersungguh-sungguh dalam satu entry kat blog ni. Biasanya aku akan promote product dalam blog bisnes aku

Tapi kali ni, aku kena buat entry khas sebab produk ni, boleh dikatakan yang paling awesome dan harganya pun agak awesome jugak.

Ini dia.......
VIVIX!!!!
FAQ mengenai Vivix Shaklee

1) Vivix ni sebenarnya apa? 
Sebenarnya ini merupakan salah satu supplement Shaklee. Istimewanya Vivix berbanding dengan supplement lain di pasaran adalah kerana ia merupakan supplement anti-penuaan yang terbaik di dunia. 

2) Macam mana ia melambatkan penuaan?
- Dengan melindungi dan membaiki sel DNA (Vivix tidak sesuai diambil oleh pesakit kanser yang sedang dalam rawatan kemoterapi)
-Memberi impak positif kepada pengawalan genetik, ini adalah penting untuk melambatkan penuaan.
-Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria. Mitochondria merupakan penjana tenaga di dalam sel kita. 

Secara asasnya, badan kita memang terbentuk dari berjuta-juta sel. Mitochondrion atau mitochondria adalah penjana tenaganya.

- Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End) products. Pembentukan protein ini boleh menyebabkan kerosakan sel yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur. 

3) Complicated betul, ringkas kan lah.
Vivix melambatkan penuaan dan menjaga kesihatan kita dari segi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun, sendi dan antioksidan. Bagi yang dah berkahwin, nak ke nampak lebih tua dari suami kita? Mesti tak nak kan? Lagi pulak kalau keluar berjalan dengan suami, orang ingat kita ni kakak dia (atau lagi haru, orang ingatkan mak dia!! huhu)

4) Boleh nampak cantik dan berseri dengan Vivix?
Insya'Allah boleh sebab ia memperbaiki sel dan fungsi sel dari dalam. Nak cantik macam Neelofa atau Anzalna? (Tapi aku tak tau le diaorang makan Vivix ke tak, hehe) Tak payah mekap tebal-tebal, guna Vivix aje. Kesihatan dapat, kecantikan pun dapat. Berapa banyak boleh jimat tu kan?
5) OK, ape kelebihan Vivix berbanding tonik lain di pasaran?
Vivix adalah yang pertama di dunia memulihkan tubuh badan melalui DNA. Ia boleh diambil pesakit kanser, tetapi bukan pesakit kanser yang sedang menjalani rawatan.

Nak lebih faham, boleh tengok di sini
Shaklee ada offer bulan ni untuk Vivix!
Photo: This May'13 Promo, we offer you with the World's Best Natural Anti-Aging Supplement to make you Feel 25 Years Younger and 25 Years Longer...
Beli 6 percuma 1!! Apa lagi, cari 6 orang lagi kawan. Sharing is caring lah!
Berminat? 
SMS 'VIVIX' ke 0126614658 (Nia)
Dah bersedia untuk cantik dan sihat? yang paling penting, nampak MUDA!!! hehe..

4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kalau baca macam perpikat nak consume kan.. kakak perhati ramai juga yg dah consume shaklee ini..

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

syabas dapat jadi usahawan.

MaMa Rey berkata...

mcm menarik produk ni..selalu tengok kat fb tp baru hr ni baca keistemewaan vivix ni

H.I.M berkata...

makan vivix blh lebat misai x?