Isnin, 27 Mei 2013

Ini lagi hebat dari Ring Sling!

Aku rasa comel sangat baju ni. Ada poket untuk bawa baby. Tak perlu Ring Sling! Tapi bila tengok websitenya Lalabu, nampak macam belum berada di pasaran lagi, sedang kumpul dana lagi. Mungkin boleh check semula nanti.
Aku rasa by time berada di pasaran, anak aku dah tak begitu sesuai dikendong macam ni dah. Takpe2, next one! Kalau ada rezeki..hehehe..Kawan aku yang bujang pernah tanya, ye ke ada baby best? Bila kali terakhir ko tido lena tanpa gangguan waktu malam? Aku sengih aje. Cheh!


source : lalabu via blogserius

Apa brand baby carrier favourite korang?


9 ulasan:

anis-yang-manis berkata...

PERGH dasyat kalu gitu! 2 in 1..hehhe...dah keluar nnt bgtau juga ya..heheh

isabelle frankly berkata...

Rindu nak kelek baby lg.
Yg ada skrg dah berat2.hehe

zarena heeney berkata...

cantik
mcm poket kanggaraoo kan

Syigim berkata...

owh dia mmg baju ye! mmg best lah! nmpak pun lawa..mcm kangaroo la pulak! cuma mayb tak catch on sbb bapak2 xleh pakai hihi...kena buat baju utk lelaki pulak!

mama_umar_maryam berkata...

aaa comel!mcm mama kangaroo dah hah!blh bf skali!

transformed housewife berkata...

menarik! cuma mcm utk baby yg kecik jela. Bila dah besar sikit mesti tak berapa sesuai dah.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

terbaik la. macam-macam kemudah yang ada sekarang ini.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

wow baju boleh kendung baby.. bestnye...

ct rahani berkata...

as salam dear, sori baru sempat balas jejak.. tq sudi singgah blog sy..

bagus yer baju siap boleh kendung baby.. klu next baby leh la usyar2 nih.. hehe..