Selasa, 19 Mac 2013

Puteri yang ada twitter


Pada aku, Puteri yang seorang ini tak sesuai ada akaun twitter. Buat semua orang lepas geram kat dia aje. Aku pun gatal aje tangan ni nak bagi sepatah dua kata kat dia, tapi bila aku teringatkan mak aku warning jangan komen-komen pasal apa juga isu sensitif kat internet ni, aku terus tak jadi. Hehe...
Ye, aku tak mengamalkan kebebasan bersuara. 

Sesuai ke seseorang yang mengiktiraf dirinya sebagai Puteri Raja ada akaun twitter?
 atau pun patutkah dia mengembangkan lagi dengan mengadakan Fan Page di FB atau membuka instagramnya sendiri? Perghh...sila kongsikan pendapat anda.



3 ulasan:

isabelle frankly berkata...

x sesuwei noks

mama_umar_maryam berkata...

aku cume rs die nk glemer,hahaha

H.I.M berkata...

ni smua poyo....