Khamis, 14 Mac 2013

Ikea Meatballs & 2 Orang Budak

Aku tak pernah makan ikea  meatballs selama ni. Ya, betapa noob nya aku. Akhirnya, last weekend lepas baru la aku merasa. Huhu..

Mem kecik ni confirm nak aje apa yang aku makan, jadi dia pun kami order kan meatball jugak.

Muka bersemangat mem kecik bila makan. Berbaloi beli untuk dia, hehe

Inila 2 permata hati aku sekarang. Hehe..muka macam baru bangun tido pun ade.Lepas tu konon2 kami nak shopping kat Ikea.

Hmphh. Tapi tak jadi. Sebab keadaan tak terkawal...hehe.



Apa idea korang untuk kawal anak-anak masa shopping?

4 ulasan:

H.I.M berkata...

uish biar betul xpnh mkn meatball...
kata org Kay Ell....

kuatnya diha mkn...pttlah mok..hahaha
ckp kt dia leh la jd geng
"welcome to the club"

nk jaga anak senang bg terkawal..
kasi garang skit...
atau kasi tegas skit...

Huda berkata...

huda suka time shopping tu bawak budak2 main dulu..then dah penat main baru huda g shopping..hehe..

transformed housewife berkata...

knur pun sebenarnya tak pernah merasa lg meatball kat IKEA tu. hehe

mama_umar_maryam berkata...

hihihi..alah..xpelah lmbt sket mkn meatball tu..xde bende sgt pon,hahahha

aku klu nk sopping kene lengkap pasukan (laki aku) klu x dok umah diam2