Khamis, 21 Februari 2013

Rainbow Cake Madihah

Akhirnya aku jumpa Rainbow Cake yang awesome!

 Dibeli untuk birthday Madihah hari tu. Tapi, Madihah tak makan sangat pun. Mak nya yang makan 50% kek ni. Tapi, bukan sekali makan haa...hehe..

Aku beli kek ni kat sini

Apa lagi kedai kek online yang ok? Cuba share :)

6 ulasan:

Sidratul Muntaha berkata...

salam
ehehe
ko xmo cuba kedai cake online aku plak ke?!

isabelle frankly berkata...

simple cake tu..tapi menarik sgt

Suliana berkata...

cantik.. ada kawan pernah bg review daybabfoods.blogspot pun sedap..

ibuhebat berkata...

shinnaz.blogspot.com pun sedappp.. dah rasa rv in jar & choc moist dia. sedappp sngt!

Huda berkata...

sedapnye kek madiha :) aunty nak sikit boleh x? hehe

Nia berkata...

@Sidratul : waah,..ade kedai kek! class..nanti nak tgk

@Isabelle : Rasanya pun sedap :)

@Suliana : Nanti i tengok ya :)

@ibuhebat : ok,..nanti i check :)

@Huda : Aunty kena datang rumah la..hehe