Jumaat, 22 Februari 2013

My little handsome

Pengasuh Zafri panggil dia Little Handsome..hehe..Kami pernah lupa nak bawak baby carrier masa bawak dia berjalan baru-baru ni. Tak dapat la nak bawak dia macam anak kanggaru yang dalam kantung tu. Lenguh jugak nak mendukung budak ni, dah la sibuk nak turun sebab nak explore macam-macam.

Nasib baik jumpa benda ni..hehe, boleh buat letak barang sekali. Penat woo nak mengangkut semua beg ni keliling shopping complex. Tak kira beg shopping lagi. Maknya kan shopping tak hengat.

Nasib baik Zafri tak pandai cakap lagi, kalau tak sure nak mintak bawak balik kereta ni..huhu..

Alolor...


Dah besar Zafri, bulan depan setahun dah..sobs..

Time ni dia nampak kakaknya Madihah. Madihah sebok nak masuk jugak dalam kereta ni...hisyk..budak 5 tahun dah tak muat dah, jenuh memujuk.

Korang guna apa untuk bawak anak-anak berjalan kat shopping complex? Stroller? Ring sling?

2 ulasan:

transformed housewife berkata...

knur selalu bawak Husna dlm baby carrier. Tp papa Husna yg selalu dukung sbb knur selalu tak tahan nak dukung Husna dlm carrier lama2. lenguh bahu rasanya.

Fadilah Aziz berkata...

Comelnya Zafri...lama tak menyinggah blog Nia tak tahupun Madihah rupanya dah ada adik!Saya dah lama tak guna stroller Nia, kalau keluar bawa SSC atau kain batik lepas..hajat nak beli ringsling tapi tak terbeli lg