Jumaat, 18 Januari 2013

Boleh stop dah kot lawak Listen ni

Rasanya ramai sangat dah tau pasal perdebatan ni. Aku tak berpihak pada sesiapa, sebab pada aku menonton video ni kat Youtube pun cukup membosankan. Tapi, pada pendapat aku la, jangan la malukan student yang bertanya tu macam tu. Memang la cara dia bertanya pun berapi-api sebab dia tengah bersemangat. Lepas tu, macam biasa, isu ni pun dipolitikkan..*yawn*

I will answer your questions, but animals have problem too.

Ada jugak sesetengah company jadikan ayat tu tag line untuk marketing.


Digi Telecomunications - Animals Have Problems

Digi Telecomunications - Let Me Speak







Hebat betul. Kalau macam ni, aku pun teringin nak buat video debat, nak femes jugak..haha..


4 ulasan:

Karisma Izzah berkata...

biar betul...company2 ni buat iklan gitu bebetul ke?

transformed housewife berkata...

amboi byknya yg ambik kesempatan. hehehe

mama_umar_maryam berkata...

hahaha,aku plak, students yg sebok soh listen2, sound kwn2 die time presentation ;D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

ila tak penah tgok klip tue