Rabu, 5 Disember 2012

Mama Belle Craft

Aku belum buat entry Rumble Tuff lagi. Tak sempat nak ambil gambar...hehe. Biasanya aku akan promote bisnes kawan-kawan aku. Tapi aku boleh lupa nak promote bisnes kawan aku sorang ni. Masa dia start bisnes ni, aku preggy lagi, ada kemalasan skit nak update blog, tu yang lambat promote ni..hehe

So, ni la dia, MamaBelle Craft

mamabelle craft

Dulu aku ada promote dalam entry ini
Tapi, masa tu terhad pada ID card holder aje, sekarang dah ada banyak produk.

Semuanya handmade item. 

Baby Comforter

Curvy Clutch

ID card wallet - yang ini hot item, kalau dia bukak booth, mesti sold out

Tote Bag

Baby Travelling Mat

Semua pun comel-comel. Korang boleh pilih kain untuk tempah. Ada yang ready item dan ada yang custom made. Harganya memang berpatutan. Tak percaya, try tanya..:)

So, cepat2 'like' page MamaBelle di FB
atau follow di blog

4 ulasan:

MarinaFazzly berkata...

wah...thanks ye kak..
ingat jugak akak dekat org..huhu
terharuuu...:)

Eliss Mie berkata...

ingat ko punya tadi :) baru nak terkesima :)

transformed housewife berkata...

bagusnya org yg pandai menjahit. byk benda boleh jahit sendiri. Knur teringin jugak nak menjahit tapi rasa mcm kalau buat mesti tak kemas dan secantik tu.

mama_umar_maryam berkata...

ish,mmg kiut2 sumer hah