Selasa, 6 November 2012

Minta tolong boleh? *senyum manis*

Nak minta tolong ni. Tolong 'Like' page baru kita, Kedai Vitamin. Akan datang akan ada tips-tips breastfeeding dan kesihatan di page tu. Banyak juga kena belajar rupanya tentang vitamin ni. Bila nak jual, kena la bersiap-sedia dengan pengetahuan kan? Puas juga nak membaca ni..huhu.. 


Sebenarnya aku pun tak sangka aku boleh bersemangat pulak nak menjual Shaklee ni. Seingat aku dulu, masa mak buat direct selling, aku memang rasa tak boleh pegi nak menjual-jual ni. Aku berjaya atau tidak, terpulang pada rezeki Allah dan usaha aku sendiri. Tapi, buat masa sekarang aku perlukan sokongan korang untuk 'Like' page aku ni...Thanks in advance ya. Oooh,..bila dah cukup 100 Like, insha'Allah aku akan buat lucky draw! hehe..

1 ulasan:

transformed housewife berkata...

dah tanda "LIKE" dah. good luck!