Jumaat, 2 November 2012

Krafty Palette

Blog template baru ni aku tempah dari Pn.Ida dari Krafty Palette. Aku sangat berpuas-hati dengan hasilnya. Aku cuma inform aku nak macam mana dan hasilnya memang macam yang dibayangkan. Caj untuk template pun pada aku sangat berpatutan dan berbaloi dengan hasil dan servis yang diberikan. Ida memang profesional, kalau diikutkan, aku ni ada mintak major changes jugak masa last minute, tapi dia releks aje dan tukar macam aku nak tu. Kiranya aku selesalah tempah dengan dia. Aku takkan teragak-agak untuk berurusan dengan dia lagi di masa akan datang. Tapi, time tu aku akan pastikan betul-betul apa aku nak, tak nak le mintak ubah2 last minute ni,..maluuuu..hehe..

Kalau korang rasa nak ada customize template, boleh la melawat blog Krafty Palette. Kalau nak tengok sampel yang Ida dah buat pun ada disini. Bila tengok banyak design lain ni, buat aku terasa nak bukak blog lain dan tempah lagi template dengan dia..haha..satu blog pun terkial-kial nak update.


So, ape lagi, boleh la pergi menempah, puas aku promo nih..hehe..Ada waiting list yang boleh korang rujuk di blog ni. Jadi boleh estimate bila turn korang. Sebarang pertanyaan boleh email ke admin@kraftypalette.com

5 ulasan:

mummy_ayu berkata...

cantik...Ayu nya pun Ida yg tolong buatkan...cepat dia buat and love it!! nie pun ada rasa gatai nak tukar lagi..he he he

transformed housewife berkata...

patutla ada wajah baru kat sini.

mama_umar_maryam berkata...

baguih.tq nia,blh aku tempah dgn karfty ni nnt

✿MisS NadRAH♥ berkata...

chanteknya blog ni=)

Ida berkata...

Thank you Nia for the special entry! :D
and terima kasih memilih Krafty Palette. Sila lah datang lagi!