Rabu, 1 Ogos 2012

Kerana Fasha Sandha

Aku suka menyakat En.Suami bila dia ala-ala excited terserempak dengan artis. Nak dijadikan cerita, Fasha Sandha balas tweet aku start Ramadhan hari tu. Aku takde expect dibalas pun, just want to wish her well. Maka, bila dia reply tu, aku pun cerita la kat En.Suami. Masalahnya aku selalu lupa aku dah cerita, maka selalu la terjadi situasi berikut...

Aku : Eh,..saya dah cerita ke Fasha Sandha reply tweet saya?
En.Suami : Yerrrrr, dah 3 kali ulang dah!! *dengan muka boring nak dengar*

Hehe,...nak buat macam maner, aku lupa dah cerita ke belum kan.

Korang ada tak perkara yang korang selalu terulang cerita?

5 ulasan:

transformed housewife berkata...

Fasha pregnant ke?

Nurul Akmal berkata...

Uiihhh Fasha sandha tu..

syalinda johari berkata...

kahkahkahkah....lawak la Saf..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

Tentang ank2 kiki

mama_umar_maryam berkata...

hahahahaha..slalu gak camtu weh ;p