Isnin, 13 Ogos 2012

Baby Matt

Daily Squee: So Embarrassing...

Awww..gambar macam ni buat aku rasa nak balik rumah dan jaga baby...huhu..untungla ko harimau bintang, boleh jaga anak sendiri. Takde la rindu-rinduan bila kena pergi keje..untung laaa...(dengan harimau bintang pun bleh jeles..haha)


Ini bukan anak harimau bintang. Terima hakikat ya, mak kena kerja. 
Itu cara Allah bagi kita rezeki, kita bersyukur ya nak. 

Apa korang buat bila rindu baby ya? 
(Tak kira anak sendiri atau tak, mana tau anak sedara ke?)

4 ulasan:

Rai berkata...

kalau rindu dok belek gambar2 anak dalam hs T_T

bila la boleh jadi surirumah macam ibu harimau bintang kan..

mama_umar_maryam berkata...

hehehe..klu bc komen aku ni ko jgn jeles plak.opis aku xde punch card, so agak2 klas dah abis,aku blah je blk umah ;p

transformed housewife berkata...

lps raya insyallah knur keje balik. huhu. tak tahula mcmmana nak tinggalkan Husna.

Huda berkata...

hihi :) rindu tgk gambo je la :)