Khamis, 26 Julai 2012

Rude Malaysian


Point no. 1 tu memang selalu sangat aku terkena. Orang tukar lane tak bagi signal. Sakit hati betul. Aku tak pernah dengar lagi ada kereta yang takde signal yerrr. Kalau tukar lane atau nak masuk lorong tu, rajin-rajin la memberi signal, baik untuk keselamatan dan orang pun tak sakit hati dengan kita.
Lagi satu yang aku sakit hati orang yang merokok kat tempat awam, lebih-lebih lagi bila ada budak kecik atau ibu mengandung kat situ, itu memang,......eh,aku puasa la, cool balik..cool balik...kalau tak teringat tadi, memang selamat la semua point tu aku jadikan bahan lepas geram,..haha..

Ada apa-apa point lagi yang patut ditambah dalam list ni?

4 ulasan:

Eliss Mie berkata...

tak semua begitu kan. ada jugak yg prihatin.

Rai berkata...

ada member post ni kat fb..dia kata jangan salahkan kerajaan.. salahkan individu..hahaha..saya confuse sat..ada ke orang salahkan kerajaan dalam benda camni..? mengelirukan sungguh...

Zila Zainal berkata...

ni semua adalah perangai orang2 yang sombong. benci manusia sombong

transformed housewife berkata...

spjg mengandung, knur selalu terkena yg no. 5 tu sbb knur kan pergi kerja naik LRT. Kdg2 tak tahan sgt, knur selamba je mintak tempat duduk dgn lelaki2 yg tak tahu malu tu sambil tunjuk perut besar knur. hehe