Selasa, 24 Julai 2012

Baju Melayu Baby

Aku sedang consider untuk beli baju melayu Zafri..hehe

Tapi, En.Suami kata aku ni terlalu excited. Zafri kecik lagi kot. (ok, aku memang excited, dulu2 bila tengok anak sedara yang kecik2 pakai baju Melayu, aku mesti berangan, nanti aku dapat anak boy, aku nak pakaikan baju Melayu jugak). 

Nak tanya pendapat korang, baby 4-5 bulan sesuai tak kalau beli baju Melayu? Hehe..

5 ulasan:

Tifa berkata...

Boleh jer Nia , dulu masa raya , Farhan baru 4 bulan , Tifa belikan ajer bagi merasa , bila lagi kan :)

Eliss Mie berkata...

utk tujuan fotografi hari raya, ok :) even my nuha kecik2 dulu pakaikan baju kurung jugak :)

Rai berkata...

tengok saiz badan dia jugak.. kalau kecik sangat susah sikit nak cari saiz..melainkan yang buat sendiri.. anak saya dulu kebetulan raya masa dia da nak masuk setahun..jadinya belikan jugak baju melayu..tapi since dia kecik so kena buat jugak la sbb susah nak cari saiz..hehe.. mak mak memang eksaited..tapi sudahnya dia pakai kejap je masa raya..sbb panas berpeluh2.. hehe..

KUREKURE COMEL berkata...

hehehe...okei kot...sebab sy pun dah siap tempah baju melayu...hehehe...


asalkan jgn berkolar lah...mesti comelkan...hehehe

transformed housewife berkata...

ok je cuma mungkin saiz plg kecik pun utk 6 bln. mungkin kena lipatlah kaki seluar tu.