Khamis, 12 Julai 2012

Alat Melipat Baju

Aku baru aje lepas membazir duit beli benda ni..hehe.

"ALAT MELIPAT BAJU" 
(buat suara Doraemon)
*UPDATED* [57% OFF] Keep Clothes Neat & Tidy! RM29 instead of RM68 for L Size Flip Folder from Belle Trendy Collection. Free Nationwide Delivery

Dapat aje aku mintak En.Suami test..hehe..


Abaikan baby Madihah yang tergolek tu. Macam buat kuih pun ade jugak sebab kena ratakan betul-betul baju tu.

Ni last step dia...

Tadaaaaa...dah siap..

Menjamin keseragaman cara lipatan anda. 
Abaikan budak seluar belang yang tak nak berganjak tu.

Kalau korang, minat tak nak beli alat ni? 



7 ulasan:

Eliss Mie berkata...

aku semua gantung :p malas melipat :p

Huda berkata...

nak belila..beli kat mana?murah x?mcm mudahkan kerja2 rumah :)

transformed housewife berkata...

wah menarik. berapa harganya?

eiela berkata...

nampak kemas lipatannya. kalau saya tak beli kot.

Suliana berkata...

alat ni mungkin utk keseragaman sesuailah.. klu tanpa alat tu lagi laju kot saya lipat. hehe..

W a n i e berkata...

best je ade alat melipat baju ni.. tapi pendapat wanie, wanie suka lipat pakai manual je.. senang kalau ade pape kotor ke celah2 senang nampak.. =)

http://wanie10.blogspot.com

toughcookie berkata...

i adalah orang paling berminat nak beli. nak beli 3 supaya ada lebih. boleh kerahkan anak2 serta laki untuk lipat baju sendiri. currently, lima2 orang punya stok baju mak ni sorang je yang kena lipat. ambik 2 hari (sabtu + ahad) untuk nak abiskan seminggu punya laundry melipat kain *pening*