Selasa, 29 Mei 2012

Saya Sudah Botak!

Ini Zafri masa hari pertama dia lahir. Banyak rambut dia kan..

Ini Zafri sekarang, takde rambut dah. Budak Botak! Hehe..

Berapa umur yang sesuai untuk botak kan baby ya?



8 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

salam nia.. ikut sunnah hari ke 7 sudah boleh di botakkan.. :)

Wan Anie berkata...

Umur 7 hari..

Hensem :)

Sidratul Muntaha berkata...

time aqil dulu tak berani nak botakkan lebih dari 2 kali
satu tu masa baby,lepas tu warded sbb kena ekzema
then umur 2 thun..
lps tu kena fit..
haih..
le ni..
ara pun potong2 pendek2 je klu nak trim
tak pernh botakkan lagi dari kecik sbb tkut kulit kepala dia tak thn mcm abang dia

geez berkata...

Ala tomei....sonok ye dia dh botak.... ^_^

mariaariffbaby.com berkata...

alolololololo..
ceria nya dia dah motak!

kita masa si danish..masa dalam hari gak..30 hari

transformed housewife berkata...

knur tak pernah cukur rambut anak2. Tak suka botakkan diaorg sbb diaorg girl.

Eliss Mie berkata...

biasa lepas 7 hari kelahiran kan, ms buat akikah tu kan :)

ckokjue berkata...

Ala tomei2..same ngn bby kite name Zafri. Tapi Aniq Zafri. Now gah prgnnt gain. Cita2 nk dpt bby girl nih. Nak name kan Zafrah lk.. Mudah2an dimakbulkan.. : )

Zafri omei~