Selasa, 17 April 2012

Sharing is Caring : Baby Milestones

Aku kena kongsi ni dengan korang, sebab sangat comel dan informatif. Selain tu, cara penyampaian menarik, kalau teks aje, sape nak baca pulak kan?
source


Korang simpan apa untuk kenangan (keepsakes) baby? 
Aku simpan label tempat letak baby kat hospital tu, yang ada tulis details ringkas baby tu, macam anak siapa, berat dan panjang dia etc. 


4 ulasan:

diana ahmad berkata...

k. muni, ada certain development tu, baby Amir dah acquire awal at his age of 6-months...most development at 8-months tu dia dah ada dah, belum tumbuh gigi and merangkak je lagi =)...
rasa amazing with his development...

transformed housewife berkata...

knur pun simpan label tu jugak.

Adzrah berkata...

Aku simpan umbilical cord, dgn gelang kecil yg tulis nama ibu and berapa berat baby. Then kasut pertama yg baby pakai. Simpan, tetap simpan... walaupun dah kepam. Hehe!

Eliss Mie berkata...

aku simpan umbilical cord. kang degil2 rebus bagi minum.hehehe