Khamis, 19 April 2012

Sew Fabby : Mari Belajar Menjahit

Korang minat menjahit? Berminat nak belajar?
Sewfabby akan mengadakan kelas menjahit setiap 
Selasa, Khamis & Sabtu. 

Details bagi kelas Sabtu (21 April, 2012) : 

Tempat : ART 2 , LOT G2-LOT 54 @ ART ROW, PUBLIKA, Solaris Dutamas. 
Masa : 11 pagi - 1 tengahari
Bayaran : RM150

Apa yang korang akan dapat?

1) Persekitaran pembelajaran yang selesa (macam sekolah pulak dah, hehe)
2) Tenaga pengajar yang 'friendly' 
3) Pilihan fabrik untuk produk yang akan dijahit
4) Kit jahitan

Kalau nak dapatkan gambaran kelasnya macam mana, boleh refer ke entry ini




Mesin jahit akan disediakan (boleh bawak mesin jahit sendiri juga)
Kalau berminat, korang boleh email ke

hello@sewfabby.com


Ape lagi korang? Cepat-cepat join, lepas tu jahit something untuk aku. ;)

1 ulasan:

transformed housewife berkata...

tak berapa minat menjahit sbb tgn sedikit "keras". hehe. Dulu masa bujang pernah belajar menjahit baju kurung kat KEMAS, siapla satu baju kurung sendiri tapi tak sedap dipakai. huhu