Selasa, 24 April 2012

Fashionista Bertudung


Ada majalah baru untuk fashionista bertudung, Hijabnista. Kebiasaannya gadis2 fashionista bertudung ni turut digelar "Hijabster". Aku nak tahu pendapat korang mengenai fenomena ini (apsal ayat aku skema nih?) 

Tapi, aku memang nak tau pendapat korang tentang 'hijabster' dan kenapa korang rasa macam tu? 

5 ulasan:

mrs.spicy berkata...

kadang2 jumpa dieorang kat mall rupa pokok pon ade..atas rimbun pakai tudung berlapis-lapis..makin bawah makin kecik selua ade lah skinny jeans..huk huk

Eliss Mie berkata...

me tak kisah tengok orang pakai kelambu pun atas kepala :p pakai lah fesyen apa pun janji tutup aurat kan dan biar betul syarat tu..labuh dan tutup dada seelok2nya.

zh-ena berkata...

suka pki tudung yang biasa2 jea

mariaariffbaby.com berkata...

kita rasa ni bertudung ni bukan la satu trend fashion or fashionista bertudung(Hijabster) ...itu kan Wajib untuk muslimah islam. and pakai tudung tuh pun ada dia nya protokol..labuh ke dada and tidak jarang..

its my opinion :)

transformed housewife berkata...

boleh berfesyen tapi byk yg tak menepati syariat. Tu yg tak betulnya. Tapi personally Knur tak berkenan fesyen yg melampau tu. Nampak selekeh pun ye.