Jumaat, 20 April 2012

Botol simpanan comel

Aku rasa teruja betul nak beli botol untuk buat stok susu. Tapi, seeloknya tunggu dah start kerja nanti, baru la berguna. Sekarang ni baby pun direct feeding aje, ngada-ngada pulak nak buat stok..hehe..





Botol ape lagi yang comel ya? Boleh korang suggest? 






5 ulasan:

Eliss Mie berkata...

tak salah rasanya buat stok dari sekarang.. kalau nak buat stok better cari plastik utk bf tu ajer :) boleh simpan banyak2.

Farah berkata...

dear,you should start simpan stok now..nnt kalau dah keje baru nak simpan stok kelam kabut jadinya and you become stress plak stok susu tak cukup.my 2 cent opinion :D

anis-yang-manis berkata...

aku pakai botol MLO tu n bumble bee tu..mmg comel...hee..botol MLO tu ada gambar yg encourage nak penuhkan botol..hahahahha..ko pakai freestyle ke?

transformed housewife berkata...

kalau susu selalu ada lebih, boleh je simpan. Lgpun elok juga dah ajar sikit2 baby minum dr botol. mintak suami bg sbb kalau Nia yg bg mesti baby tak nak. Takut susah bila dah mula kerja balik nanti. Baby tak biasa minum dr botol.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

yg first tue ila penah ada hehe