Rabu, 1 Februari 2012

What to Expect When You're Expecting (movie)

Ada movie baru! Berdasarkan title buku pregnancy yang femes tu. Just nak kongsi, sebab aku rasa ada tagline pada poster2 ni yang kelakar.


what-to-expect-when-youre-expecting-poster-jennifer-lopezyoure


Aku ada terfikir perkara yang sama macam ni jugak...haha..
what-to-expect-when-youre-expecting-poster


what-to-expect-when-youre-expecting-poster


Ini yang paling extreme! Hopefully korang takde yang macam nih. Of course le masa pregnant tak sama macam time biasa, ada 1001 benda yang tak selesa. Tapi kena sabar le, Allah nak bagi rezeki nih ..(aku ni pandai cakap, orang yang menanggung tu macam mana la agaknya..hehe)
what-to-expect-when-youre-expecting-poster


Pada sesiapa yang tengah pregnant tu, enjoy yang pregnancy. Pada yang belum pregnant, jangan putus asa, tapi jangan stress sangat. Sebab stress tu menganggu jugak untuk conceive. Banyak2 berdoa pada Allah dengan sentiasa yakin perancangan Allah itu yang terbaik untuk kita :) 
(Percaya la cakap aku, dulu aku 2 kali miscarriage, tapi aku mula nampak hikmah yang Allah nak beri pada aku...serius nih!)

4 ulasan:

zh-ena berkata...

MUKA PREGGY NIE BERSERI2 JEA SENTIASA

transformed housewife berkata...

siapa yg berlakon movie ni? nak kena tengok ni. mmg masa pregnant tak sama. tiap2 anak pun lain2 pengalaman. Knur skrg ni rasa dah cepat penat sgt walaupun baru 19 minggu.

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku ni last year dah mengandung tapi sekejap ajer Allah pinjamkan. hrp2 tahun ni dpt la baby. ameen

She Wears Premium Beautiful berkata...

This is interesting. Must watch the movie! Thanks for sharing :)