Selasa, 21 Februari 2012

Tutorial Diaper Cake

Semalam ada member yang mintak aku tunjuk step by step untuk buat Diaper Cake. Tu la silapnya aku tak ambil gambar masa aku buat tu, dah siap buat baru aku teringat. Nak tunggu buat lagi tak tau la bila, makanya aku kongsi aje video Youtube  untuk buat diaper cake tu. Ada banyak lagi video kat Youtube, kalau korang ada masa, tengok satu2 dan pilih mana yang paling korang berkenan ok :)

Untuk hiasan memang terpulang pada korang le. Aku punya hiasan yang ini, memang simple abis. 
 Tapi, kalau ada apa2 kemusykilan masa nak buat diaper cake ni boleh email aku di emelnia@gmail.com. Aku takde la pandai sgt pun, sikit2 aje tau pun,..hehe..


2 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

hehe.. tak blh tgok video tue takpe balik nanti ila tgok kat netbook umah.. thanks..hehe

mama_umar_maryam berkata...

smart weh,dulu2 pon aku suke tgk diaper cake nih,mmg sgt best utk gift kan