Jumaat, 17 Februari 2012

Madihah Playgroup


Orang lain dah biasa dah bawak anak pegi playgroup agaknya. Aku baru nak try.
Sian kat Madihah selalu nak berkawan.
Ahad ni kami nak pegi untuk free preview, hopefully sesuai la untuk Madihah.
Cuma time aku berpantang nanti, sape nak bawak dia yek? En.Suami la kot,..hehe...

Apa pendapat korang psl playgroup?


4 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

wah free? ila penah cuba trial tapi kena bayar jugak RM 30..bagus bduaak2 bercampur2 + maian2

Tifa berkata...

Tifa pun tak penah pegi lagi ....nanti review k...

transformed housewife berkata...

kat Msia tak pernah masuk mana2 playgroup. Masa kat NZ, selalu Knur dgn kwn2 dr Msia akan buat playgroup utk anak2 kami sendiri.

mama_umar_maryam berkata...

bagus la anta diha ke situ, kt bangi nih ade jugak..tp sbb umar dah skolah,xsmpt join, mayb utk maryam plak nnt