Selasa, 14 Februari 2012

Garret PopCorn

Aku ketinggalan sebenarnya ni sebab ramai dah kawan-kawan blog yang dah addicted dengan popcorn ni. 
Ini Macadamia Caramel Crisp. Rasanya memang sedap, tapi teramat manis. Ala-ala macam makan macaroon la kot, kena minum air kosong lepas tu.

Yang bestnya popcorn ni, semua popcornnya manis, tak macam popcorn biasa yang ada banyak tak kena gula. Kalau makan popcorn macam tu, mesti aku pilih yang ada gula je, kalau yang putih ala-ala hampas tu, En.Suami la yang akan makan...hahaha...
Popcorn biasa yang banyak putih-putih..isk..

Antara variant lain yang aku nampak hari tu ialah

Garrett Popcorn CheeseCorn
Cheesecorn


Garrett Popcorn Buttery
Buttery


 Garrett Popcorn Cashew CaramelCrisp
Cashew Caramel Crisp

Garrett Popcorn Pecan CaramelCrisp
Pecan Caramel Crisp

Kalau korang berminat, boleh cari di

Lot C151, Concourse Floor, Suria KLCC
Kuala Lumpur City Centre 
Kuala Lumpur 50088

atau 

One Utama
Lot G139B, Ground Floor, 1Utama Shopping Centre 
Lebuh Bandar Utama, 
Petaling Jaya, Selangor 47800



Ni aku dengan Diha, perut dah besar sebenarnya, cover line..hehe...

3 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

x pernah lagi makan popcorn mahal ni.

ibuhebat berkata...

isk isk.. nampak sodap tuuu.. bila la nak merasa... :D

transformed housewife berkata...

tak beli lg tapi dah cuba mkn yg kwn beli. Knur tak suka sgt sbb tak tahan terlampau manis.