Isnin, 20 Februari 2012

Diaper Cake Nia

Percubaan awal aku buat Diaper Cake. Hehe.

Aku guna 

i) Diaper Huggies
ii) Receiving Blanket
iii) Romper
iv) Kasut

Boleh la kan, amatur..hehe..Ini untuk anak saudara aku, baru lahir 18 Feb lepas. Baby boy, bila biras aku ni dah bersalin, maka secara rasminya lepas ni adalah 'turn' aku. 'Turn' yang sampai ni bukan la seronok macam tunggu 'turn' nak kenduri kawin ya, ini tunggu 'turn' tanpa mengetahui apa nak dijangka. (OK, aku dah tau apa nak dijangka, maka lagi berdebar le aku..)



4 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku teringin jugak nak buat diaper cake. tapi tak der saper nak aku bagi kalau buat :p

Tifa berkata...

Waaa...cantik nye . Good job .

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

kreatif & cantik..:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

cantik.. cuba buat entry step by step buleh?