Selasa, 3 Januari 2012

Space U8 Bukit Jelutong

Ada shopping complex baru kat Bukit Jelutong, Space U8. Kalau tak silap ini kompleks membeli-belah berkonsepkan eco-friendly pertama di Malaysia.
Madihah yang akhirnya berjaya buat peace.. :)

Banyak kedai yang tak buka lagi sebenarnya. Masa kami pergi tu banyak gerai-gerai pengenalan aje.

Kompleks ni dikatakan eco-friendly sebab tak banyak mengunakan air-cond. Banyak jugak kipas macam ni yang kami nampak.

Nasib baik food courtnya dah bukak. Aku order tomyam seafood, tapi sedih sikit. Tawar dan cair, mungkin tukang masaknya baru belajar kot..huhu..

Nampak macam kaler gulai lemak pun ada.

Takpe la, lain kali aku try gerai lain pulak yek. So far, takde kedai lagi yang dah bukak masa kami pergi tu. Tapi rasanya selesa kalau nak bershopping kat sini, sebab ruangnya luas dan lapang.

2 ulasan:

Ladysirna berkata...

betul cakap nia, macam gulai lemak je rupa tomyam ni.hehe...

isabelle berkata...

i pun baru gi smlm.
x best pun, sbb x byk kedai bukak.
tapi ada karnival pengantin....hehe