Rabu, 18 Januari 2012

Manhattan Fish Market Groupon Voucher

Aku suka betul beli kupon macam ni. Biasa aku beli dari milkadeal atau groupon.
Ini antara yang aku pernah beli. Manhattan Fish Market!
Sebelum pegi tu aku perasan la, ada yang komplen dapat potion sikit. Tak sama dengan potion kalau bayar harga asal.

Tapi, aku punya alhamdulillah, sama macam potion asal. Sampai tak lalu nak makan dah, full sangat.


Air ni pun masuk sekali, dengan chowder tu.

Ini chowder dari dekat. Serius rasa macam gulai lemak udang..haha..

Aku perasan jugak ramai yang ragu-ragu nak beli kupon macam ni. Aku pernah kena sekali aje pengalaman tak best. Aku beli voucher facial dengan kawan aku, lepas habis session tu, diaorg promote beli barang diaorg. Aku faham la nak promote tu, tapi sampai nampak macam paksa-paksa nak orang beli jugak, tu yang aku malas tu. Ibarat macam tak nak bagi orang keluar kedai selagi tak pegi.
Sejak tu kalau ada voucher facial, memang aku malas nak beli la. Baik mintak mak aku buatkan. Hahaha...

3 ulasan:

Hidayah Ismawi berkata...

Ooo dah lama tak pergi MFM ... setakat ni baru beli groupon utk tint kereta ... terliur gak tengok all the food promos .. tapi entah bila nak pergi (tu yg payah sikit dok Kuantan ni)

my.mastura berkata...

wwaaaa...manhattan!!! dh lama x pegi.....

ibuhebat berkata...

wauu.. nampak sedap menu tu.. :)