Selasa, 17 Januari 2012

Bidadari Hamil



Kalau dah sah2 orang tu perut besar sebab pregnant 7 bulan, apsal ko kacau jugak?
Confused aku ape modus operandi orang tu tadi. 
Kalau cakap kat En.Suami, mesti dia gelak guling-guling.

Hari tu masa aku try baju maxi baru aku, aku perasan sendiri la macam comel. Aku cakap la kat dia, macam bidadari yang hamil kan (tak tau mcm mana aku terfikir nak samakan sampai macam tu!).
En.Suami tergamam sekejap, lepas tu dia gelak besar. Eceh, kelakar sangat la tu..hmphh! 

Tapi takpe, aku pun selalu gelak kat dia jugak, so equal yek!



5 ulasan:

kayyana berkata...

sesungguhnya org yg hamil mmg seperti bidadari.. hehehe

eima berkata...

aku pun suka tgk org pregnant... comey berseri2

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bidadari tu tak tahan tu..hehehe :)

tunjuk laa perut :p

isabelle berkata...

hahaha...xpe...take turn menggelakkan each other

Huda berkata...

lama x jenguk sini :) rindu sama kamu la..heheh..camne pregnant?okx?moga dipermudahkan yer..amin