Jumaat, 27 Januari 2012

31 minggu

source : babycentre.com

Aku baru perasan dah nak masuk 8 bulan rupanya aku.
Setakat ni, aku ada
1) Sakit belakang
2) Semput
3) Allergy kat kaki 

Takde la teruk sangat, masa Madihah dulu rasanya takde semua ni kecuali allergy tu. Betul la kata orang, setiap pregnancy ni berbeza. Tapi, allergy kat kaki aku ni lebih sikit dari time Madihah. Jadi merah-merah macam infection pulak. Hehe,..macam-macam.
Apa-apa pun harap semuanya ok. Insya'Allah!

5 ulasan:

isabelle berkata...

Acecece..dgn hrpn pembawak budak berbeza tu tanda jantina berbeza la ekkk.hehehe

Take care Nia

transformed housewife berkata...

Insyallah semua akan ok. Knur baru 18 minggu.

Maya Mayana berkata...

semoga selamat semuanya Nia..

sorry long time not come here :)

Nia berkata...

Belle: hehe,..ada kemungkinan ke weh? *dgn muka harapan*

Kak Nur : Wah, dah 4 bln lebih ye kak? Harap semua ok ya!

Maya: Takpe dear, thanks for dropping by :)

She Wears Premium Beautiful berkata...

Congrats on your pregancy & hope all goes well from here on :)

Btw, just want to share here some info about Premium Beautiful & kenapa ia sangat di recommend untuk wanita dalam pantang.

http://shewearspremiumbeautiful.wordpress.com/category/pb-for-moms/

wear.pb@gmail.com