Selasa, 6 Disember 2011

Stok terkini aku


Yay! Aku ada stok baru untuk cloth panty liner dengan pad. 
Kali ni dari BluCotton. Aku beli masa Kak Anja bukak booth kat Space U8, Bukit Jelutong.
So far, aku puas hati sangat. Cuma cloth pad tu aje belum try, tu stok untuk dalam pantang nanti.
Aku tau ramai yang terasa leceh dan jijik kalau nak cuci cloth pad, tapi sebenarnya tak de busuk atau bau hanyir pun dengan cloth pad ni, compare kalau guna disposable pad biasa.

Korang berminat nak cuba?

2 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

setakat ini ila cuma baru guna cloth diapers utk anak

Fieza79 berkata...

dia punya corak kain tu sm je dgn bby punya barut..nice la..leh sedondon dgn bby hehee...belum penah cuba..