Sabtu, 3 Disember 2011

Puss in Boots

Aku bawak Diha tengok Puss in Boots last week. Dia memang bising banyak tanya kat dalam cinema tu. Tapi, aku tengok anak orang lain pun banyak tanya jugak, so takpe la kot..hehe..Ada banyak poster rupanya filem ni.
Puss in Boots Movie Poster
Rasanya ini tak guna lagi kat sini.

Puss in Boots Movie Poster
Poster ini yang selalu aku tengok.

Puss in Boots Movie Poster
Ini pun aku tak pernah nampak lagi. Le Chat Potte tu maksud dia Puss in Boots. Confirm! hehe..

Favourite aku adalah poster yang ini....

Puss in Boots Movie Poster
Alalala,..comel sangat. Tapi, bahasa Cina la pulak,..aku tak faham..huhu...


4 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

teringin gak nak bawak amana tapi tiap2 minggu hari pack

transformed housewife berkata...

K.Nur pun bawak anak2 mg lps tengok cerita ni. Yg bising sgt budak2 sebelah Knur. BUkan budak2 kecik pun sbb mcm teenagers tapi tak reti duduk diam dan siap bercakap dlm handphone masa tengah tengok cerita. Geram betul.

Nia berkata...

Baby : Takpe, nanti tak lama lg mesti keluar CD dia..:)

K.Nur: Adoi, kalau dah sampai bercakap kt hp, mmg hangin la kita dibuatnya kak

Syigim berkata...

kat dubai lagi weird - poster tukar 'cat in boots' sbb 'puss' tu takut ade makna lain......

haiya, org ramai pun komplen, kalau tuka title, lg la budak2 akan brtanya, sbb yg diorang tau, asal title tu 'puss in boots', bukannya diorang kisah pun makna lain 'puss' tu! :P