Isnin, 5 Disember 2011

Macam muka aku tak?

Aku tak sempat letak lagi gambar Madihah masa birthday dia baru ni. Bila dah letak ni, aku perasan, ada macam muka aku sikit, betul tak? hehe..
Ni muka excited masa nampak kek dia

 Ni muka tak sabar tunggu orang lain sampai

Ni muka sabar menunggu lilin pada kek dipasang

Mana dia belajar buat 'peace' ni aku pun tak tau..

Amacam? Ada muka aku tak? hehe...

2 ulasan:

H.I.M berkata...

senyum mcm kamu,
mata n pp mcm cikgu

isabelle berkata...

gmbr last tu esp. sebijik muka u. haha
mana lagi tumpahnya kuah, kalo x ke lantai..kan?