Khamis, 22 Disember 2011

Couple

Sebenarnya sejak aku dah kahwin dengan En.Suami, aku selalu rasa yang aku kawan-kawan sebelum ni buang masa aje. Sepatutnya, aku tunggu aje dipertemukan dengan suami aku ni. Buang masa dengan buang duit aje couple2 ni sebenarnya. Dari segi agama pun takde istilah 'couple' ni..
Bila fikir2, memang kebetulan aje aku jumpa En.Suami ni. Allah memang dah aturkan kisah cinta yang terbaik untuk kita :)

6 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

semua tersurat & tersirat.. semua diatur allahkan??

Em's Family berkata...

setujuk.. buang tenaga and buang duit.. berdosa pun iyer.. nasib i dapat kawin awai.. amin..

Em's Family berkata...

setujuk.. buang tenaga and buang duit.. berdosa pun iyer.. nasib i dapat kawin awai.. amin..

Syigim berkata...

nak nangis baca quote tu. i pun kawan dgn 1st love 8 yrs, he passed away n a yr after trus jumpa my hubby, n we got married lepas 1thn je kawan. mmg dah tertulis. Allah knows best :)

nia u dipertemukan with many ppl bfore ur hubby so that u know how precious this FINAL guy is to u :)

transformed housewife berkata...

betul tu. nak kena cakap pd adik2 dan anak2 pula psl ni.

cikpuanhady berkata...

wa..dah peknen balik ek..congrats..me baru nak aktif balik berblog ni..kikiki..