Khamis, 1 Disember 2011

Aku semakin tua


Hari ni birthday yang ke 3 Madihah!! Mak sayang Diha!!
Macam tak percaya pada tarikh ni, 3 tahun dulu Madihah dilahirkan. Aku rasa macam baru aje aku tak tido malam menahan sakit nak bersalin, lepas tu asyik dengar nurse tu suruh aku try tido....sampai sekarang aku tak tau, ada ke orang yang boleh tido dengan kesakitan nak beranak?

Aku harap Madihah akan membesar jadi anak solehah dan berjaya di dunia dan akhirat. Aminnn...



6 ulasan:

my.mastura berkata...

Amin!!

Happy Birthday Diha!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

selamat hari lahir dear diha :)semoga jadi kakak yang baik nanti :)

sue zainun berkata...

selamat hari lahir buat Diha..

Ladysirna berkata...

selamat hari lahir Diha, semoga Diha membesar dengan sihat, jadi anak solehah ye;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

bila anak makin besar kita pun makin tua..

transformed housewife berkata...

Happy birthday DIha. Cantik gambar tu mcm gambar klasik je.