Rabu, 9 November 2011

Siapa control Facebook korang


Facebook aku, aku control sendiri.
Facebook En.Suami, aku yang control jugak..haha..boleh?!
Bila aku hantar apa-apa kat wall dia pun, aku yang jawab balik bagi pihak dia. Bukan sebab aku tak percaya dia sampai aku nak control sendiri, tapi dia yang suruh aku control, dia kata dia malas nak main FB. Tapi dia nak ada jugak sebab ramai kawan-kawan dia ada. Lepas tu aku akan inform dia kalau aku ada approve sapa2 kat FB dia. Ala-ala PA gitu.

Siapa control FB korang?

5 ulasan:

isabelle berkata...

sendiri la.
mrhubby punya, dia sendiri control. baru la tanda ada trust.

Sidratul Muntaha berkata...

case aku same dgn ko

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

jarang update status fb :p kalo ada tu ping feed dr blog auto ajer :p

transformed housewife berkata...

oo mcm tu. Knur urus sendirii FB sendiri. Suami dah delete akaun dia sbb dia serabut dgn FB. kwn2 dia adala contact akk kalau nak cakap apa2 kat dia.

adianiez AIDA berkata...

oh gitu ekk? aida & hubby sendiri-sendiri. but each other tau ler username & password. so far tak pernah la jaga-menjaga FB, sendiri jaga!!!

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~