Selasa, 29 November 2011

Anak aku nak kahwin dah

Aku ada belikan satu set telekung untuk Madihah. Dia memang suka pakai telekung tu, lepas tu dia akan tiru aku atau ayah dia solat.
Tapi, sejak akhir-akhir ni, setiap kali lepas solat, dia akan pakai telekung dia macam ni, lepas tu sibuk suruh aku ambil gambar.."Mak, orang kawin ni mak!"
Hehe,..dia perasan macam gaun pengantin la nih. Tapi aku yakin, takde pengantin akan pakai t-shirt Manchester United macam dia.
 
Memang la Diha akan kahwin, tapi mungkin 20 tahun akan datang le, bawak2 bersabar ye nak oii!! hehe...

Anak korang pernah bagi statement apa2 tentang kahwin? 

5 ulasan:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

alhai, cumeinyer bakal pengantin.. =)

isabelle berkata...

kawin dgn footballer maybe la buleh pakai jersi.hehehe

mama_umar_maryam berkata...

anak aku Umar blm penah tnye psl kawen ke ape,tapi die tau "hot girl', pengsan..

BabyIntan berkata...

Pengantin alaf baru nie...hee hee, kreatip apa betul kan diha ;)

Pasal statement kawen ado gak, siap ckp nak kawen ngan uncle hensem lagi youuu...haa haa...bahana nengok Nora Elena sekali :D

H.I.M berkata...

nilah zaman skrg..
kecil2 dh gatal nk kawen..