Selasa, 25 Oktober 2011

Hubby yang demam

En.Suami cuti seminggu untuk Deepavali (sekolah dia ramai student India). Semalam bila aku balik kerja, aku tengok dia dah baring aje, lepas tu Madihah macam dah hijacked rumah kami tu. Suara dia aje yang dengar, menyanyi2 dengan membebel sorang2. Aku rasa dahi suami aku, perghhh..panas! Dah la aku balik lewat semalam, waktu maghrib. 
Lepas solat semua, aku bawah dia pegi klinik. Kesian tengok dia, Madihah pun pandai cakap, kesian ayah..haha..Tapi, lepas tu Madihah buat bising balik...
Hari ni nak pergi keje pun cuak, terbayang suami aku nak melayan Madihah dalam demam. Aku nak cuti, dia kata tak payah. Nasib baik la aku half day aje, harap bertahan yek En.Suami...huhu..


3 ulasan:

♥ Elin ♥ berkata...

;) hihih en suami demam sebb kena buat kerja rumah kot..yr lah kena jdi super mama terus demm..haaa.. baru tau tugas isteri mcm mana kan. ;)

isabelle berkata...

rasa x best kalo suami x sihat, kita tinggal dia sbb gi keje kan?

*eleh...sbnrnya kita pun nak ngada dimanja gak kalo kita demam.hehe

transformed housewife berkata...

org lelaki bila demam lg teruk dr kita.