Rabu, 21 September 2011

WAHM

Child Photography - Madihah
Diha baru baik demam. Dalam 2 hari ni dia asyik nak ikut aku pegi keje. Dengan muka kesian dia tu..alahai, kadang2 aku harap aku ni seorang WAHM(working at home mom).
Kalau company aku bagi aku bawak semua keje buat kat rumah, alangkah bahagianya...hehe..



5 ulasan:

transformed housewife berkata...

kesian Diha. Kalau Nia boleh buat satu bisnes kat rumah, mungkin bolehla cuba jd WAHM. Knur pun terfikir tapi kena byk lg kumpul duit dulu dan kutip pengalaman.

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

semoga diha cepat sembuh :)

ida shaklee berkata...

kang tak terbuat kerja plk.. hehe.. sibuk layan anak

H.I.M berkata...

im back!

lama kan xsembang2...

bawaklah mardhah ke ofis kamu...

sudah pasti keriangan tersimpul di muka cik Yun Nam..

Nurull 101 berkata...

kalo kat umah, takot takle nak fokus plak..sbb ank2 kacau.. ehehe... mcm sy.. ehehe