Rabu, 14 September 2011

Template landak

Korang tau tak kat mana boleh dapatkan template untuk landak (porcupine)? Ini untuk buat craft. Contoh template adalah macam ni
Template 'shamrock' (source)

Member aku nak template ni, aku try cari untuk dia. Aku jumpa ini
Dia bising kat aku,..INI BUKAN TEMPLATE!! hahaha (source)

Kalau korang tau mana nak dapat template porcupine, inform yek.

Thanks!!

6 ulasan:

h4ni3 berkata...

dia nak buat apa dgn template landak?
hihi.. mosykil

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tak tau..ila lagi lambat

m4ruk0 berkata...

ni yg jumpe kt FB gifts define, inc

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264485913590&set=a.228228568590.134400.75858598590&type=1

m4ruk0 berkata...

ade lg ade lg hehe

http://colorscityshop.blogspot.com/2009/03/animal-handphone-accesories.html

http://graphicriver.net/item/wildlife-animal-cute-cartoon/126670

deqlis berkata...

hai landak pun nk jadi template ke??aku tak tahu lorr..hehe..

selamat hari raya...

Nisa Greennnpanda berkata...

template landak? xpenah dgr..hehe.. nk wat craft bntuk landak eh? interesting~....